Livrarea produselor The Clutch este asigurata de firma de curierat Book Curier.

TRANSPORT GRATUIT PENTRU:
- comenzile de minim 250 indiferent de locatie!


Din cauza conditiilor impuse de firma de curierat, cumparatorului nu ii este permisa deschidere coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii contravalorii acestuia.

Costurile de livrare prin curier sunt urmatoarele:
- pentru Bucuresti 12 lei TVA inclus, pentru coletele de sub 1 kg. (+2lei/kg suplimentar)
- pentru orasele unde se afla un birou Urgent Cragus (verifica zonele de deservire) – 19.00 lei TVA inclus, pentru coletele de sub 1 kg (+2lei/kg suplimentar). In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident luand legatura cu noi.

VA RUGAM SA NE CONTACTATI SI SA VERIFICATI COSTUL TRANSPORTULUI IN FUNCTIE DE LOCALITATE - CLICK AICI PENTRU CALCULATOR

Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare. Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, vanzatorul va anunta cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre cumparator, comanda va fi anulata.

Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare.

Daca in 24 de ore cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.