Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe http://www.genti-ieftine.com, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. In cazul in care ati primit un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de vanzator.

Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 14 zile de la receptia produsului, in urmatoarele conditii:
– produsele trebuie returnate sigilate;
– starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost utilizate/purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
– produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).